Najstarejši

Najstarejši - Christopher Paolini | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher Paolini
DIMENZIJA
5,92 MB
IME DATOTEKE
Najstarejši.pdf
ISBN
8941909777607

OPIS

Eragon in njegova zmajevka Saphira sta pravkar rešila uporniško državo pred uničenjem, s katerim so grozile mogočne sile kralja Galbatorixa, krutega vladarja Cesarstva. Zdaj mora Eragon odpotovati v Ellesméro, deželo vilinov, da bi se še izpopolnil v magiji in mečevanju.To je edinstveno potovanje, polno osupljivih novih krajev in ljudi, ko kaos in izdajstvo povzročata težave na vsakem koraku in je stalno prisotno vprašanje komu zaupati. Neomajna ljubezen do domišljije in znanstvene fantastike je Christopherja Paolinija navdahnila, da je svoj prvenec, Eragona, začel pisati pri petnajstih letih, ko je dokončal srednjo šolo. Pri devetnajstih je že postal najbolje prodajani avtor in po mnenju kritikov iz tako uglednih časopisov in revij, kakršni so The New York Times, Publishers Weekly, USA Today in Wall Street Journal je to knjižna uspešnica števila ena, saj Christopher Paolini ustvarja literarno magijo, kakršne še ni bilo. Sedaj jo imamo tudi pri nas.

Ustavi se še v škratovskem mestu Tronjheimu.V Ellesmeri mu ... Najstarejši moški na svetu pa je trenutno prav tako Japonec, Čitecu Vatanabe, ki bo 5. marca dopolnil "komaj" 113 let.

Podprite naše delo tudi na spletu in si zagotovite neomejen dostop do vseh vsebin na našem portalu že za 0,99 ... (FOTO) Najstarejši stanovalec Doma upokojencev Ptuj zdrav in veder slavi 101. rojstni dan Odpri galerijo Maksu Kamplu je vse dobro zaželela tudi Vesna Šiplič Horvat, direktorica DU Ptuj. Zimski vrtovi, nadstreški in vetrolovi.

POVEZANE KNJIGE