Kje so doma dobri možje

Kje so doma dobri možje - Zdravko Duša | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zdravko Duša
DIMENZIJA
6,26 MB
IME DATOTEKE
Kje so doma dobri možje.pdf
ISBN
4336885494687

OPIS

14.11.2019. Zgodbe sladke, brez solatke, ščepec domišljije v žepek daj, s Čebelico se poigraj! Bober Bor in prijatelji te vabijo, da z njimi poletiš v svet zgodb.

Ljubljana: Slovenian Office for Women's Policy: "City of Women" Festival (1995) Zdravko Duša, Lado Kralj: Ameriška drama dvajsetega stoletja. Trije dobri možje Slovenski etnografski muzej pod naslovom V svetlobo oken ujeta dediščina vabi na praznično doživetje ob ogledu muzeja od zunaj. V oknih na fasadi razstavne hiše so na ogled slike predmetov iz tezavra muzejskih zbirk, v izložbi avle pa je moč videti repliko Gasparijevih jaslic, zunaj, pred vhodom v muzej, so na panojih ... Kje so tisti mladi fantje, ki so peli skozi vas? Kje je tista lepa pesem, ki je razvedrila nas? Fantje so možje postali, ob večerih so doma.

POVEZANE KNJIGE