Zgodbe iz Flandrije

Zgodbe iz Flandrije Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,56 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Flandrije.pdf
ISBN
8173788925636

OPIS

la Flandre ili les Flandres) je istorijski i administrativni region koji obuhvata severni deo Belgije.Ostatak zemlje čine Valonija i Brisel.. Stanovnici Flandrije se nazivaju Flamanci, što se smatra i etničkom pripadnošću..

Vsi izbrani avtorji so pomembni glasovi posameznih nacionalnih književnosti in prvič prevedeni v slovenščino. Zbirka je izšla ob slovenskem predsedovanju EU. V oddaji Slovencem po svetu pozornost tokrat namenjamo trem temam - praznovanju treh slovenskih društev v Belgiji, začetku novega mandata našega dopisnika iz ZDA Andreja Stoparja, ki bo iskal tudi zgodbe Slovencev, ki živijo v Ameriki in nastopu Pevske skupine Studenec v Berlinu v cerkvi svete Elizabete, kjer se zbirajo tam živeči Slovenci. Gotska umetnost ali gotski slog je evropski umetnostni slog srednjeveške umetnosti, ki se je v severni Franciji razvil iz romanske umetnosti v 12.

POVEZANE KNJIGE