Noro privlačen

Noro privlačen - Rachel Gibson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rachel Gibson
DIMENZIJA
3,56 MB
IME DATOTEKE
Noro privlačen.pdf
ISBN
7681985254336

OPIS

Rachel Gibson, dobitnica nagrade Golden Heart, ki jo podeljuje ameriško združenje piscev romantične književnosti, je napisala to odlično ljubezensko zgodbo o Georgeanne Howard, ranljivi mladenki z juga in Johnom Kowalskyjem, grobim poklicnim igralcem hokeja.Georgeanne in John sta povsem različna in njune poti se nikdar ne bi križale, če ne bi usoda sklenila vzeti stvari v svoje roke. Georgeanne zasnubi premožen in veliko starejši Virgil Duffy, vendar Georgeanne na lastni poroki ugotovi, da se vendar ne more poročiti iz koristoljubja. Ko pobegne prosi za prevoz Johna Kowalskyja, hokejista, ki igra za klub, katerega lastnik je Virgil Duffy. Johnu se niti sanja ne, da je privlačna mladenka, ki jo namerava zapeljati, nesojena nevesta njegovega šefa. Sedem let pozneje Kowalsky po naključju odkrije, da tista davna skupna noč, ko je Georgeanne pobegnila s poroke,ni minila brez posledic. Rodila je njegovega otroka in John ne bo dovolil, da bi mu kdorkoli vzel pravico do lastnega otroka. Začel ja razkrivati skrivnosti ženske, ki je pod lepo zunanjostjo skrivala veliko bolečine, osamljenosti in negotovosti.Rachel Gibson je avtorica sodobne romance, s svežim glasom.Njene zgodbe so polne humorja, junakinje pa so čisto vsakdanje ženske, ki se na humorni način soočajo s problemi sodobne družbe.Njeno pripovedovanje zgodb se je začelo pri 16-ih, ko se je z avtom zaletela v hrib. Pobrala je zlomljene dele avtomobila, se odpeljala na šolsko parkirišče in staršem rekla, da je žrtev pobeglega voznika.Starši so ji verjeli in od takrat dalje pripoveduje zgodbe. Na veliko veselje hvaležnih bralcev širom po svetu, zaradi katerih je vedno znova postavljena na lestvico najboljših knjig tako New york Timesa kot USA Today. Za knjige jeprejela nagrade kot so Golden Heart Award, The National Reader\\'s Choice in kandidirala za najboljšo komedijo.

Raziskava je pokazala, da so to ljudje, ki so rojeni v […] Noro privlačen in Nihče drug kot on. To sta njeni najboljši knjigi, po mojem okusu.

In bolj ko me je odrival, bolj sem vedela, da do mene čuti enako … kajti utrip srca ne laže. Čeprav sem bila prepričana, da mi je Elec zlomil srce, je bilo to še kako živo in je bílo samo za Damiena.

POVEZANE KNJIGE