Mir in kazen

Mir in kazen - Florence Hartmann | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Florence Hartmann
DIMENZIJA
3,80 MB
IME DATOTEKE
Mir in kazen.pdf
ISBN
6692317397154

OPIS

termometer Avtor: Mojca Plevel Kdo in kako odloča o miru? Kdo in kako odmerja kazen? Avtorja: Florence Hartmann Založba: Založba Sanje, 2008 Cena: 24,95 evr ... Ljubljana - Drobna, a odločna Florence Hartmann, avtorica izjemno odmevne knjige Mir in kazen, za katero si mnogi evropski politiki srčno želijo, da je ne boste nikoli prebrali, je ta teden v Sloveniji.Pa ne zaradi balkanske vojne, ki jo je spremljala kot dolgoletna dopisnica Le Monda iz nekdanje Jugoslavije, vanjo pa je bila potem vpletena tudi kot tiskovna predstavnica Carle del Ponte ... Mir in kazen : poročilo o tajni vojni med politiko in haaškim pravosodjem. Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

letih prejšnjega stoletja. Skrivne dokumente je leta 2007 objavila v svoji knjigi Mir in kazen ter januarja lani v članku Prikriti ključni dokazi o genocidu. Vlada je izdala Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi na javnih shodih in javnih prireditvah ter drugih dogodkih na javnih krajih v Republiki Sloveniji, ki je začel veljati 20.

POVEZANE KNJIGE