T’guwrš od t’grš

T’guwrš od t’grš - Ivan Volarič Feo | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Volarič Feo
DIMENZIJA
3,19 MB
IME DATOTEKE
T’guwrš od t’grš.pdf
ISBN
9854580674610

OPIS

Jezik, besede, osvobojene slovarskih pomenov in napolnjene z novimi vsebinami, ki nastajajo kot Volaričeva reakcija na izpraznjenost sleherne govorice, na »podobarstvo«, ki ostaja kot edino znamenje prisotnosti plehkega duha, so v Volaričevi poeziji vedno postavljene kot oster, skoraj brutalen deziluzionistični obrat od sentimenta, fraze, jokave podobe, izpraznjenega emblema. Denis PonižIvan Volarič Feo, 1948, se je v literarno zgodovino vpisal leta 1975 z zbirko Desperado Tonic Water. Sledijo ji Oj božime tele dolince (1984), Četverovprega za njene sanje (1990), Despotov – Volarič (z Vojislavom Despotovim, 1992), Met kopja (1995), zbirka kratke proze Antofagasta (1998), Kratkice (2000), Never Green Enough (2005) in Žalostna sova (2006). Sodeloval je s skupino Buldožer in med 1979 in 1983 nastopal z Markom Brecljem po vsej Jugoslaviji kot Duo zlatni zubi, nekaj časa je sodeloval v zasedbi Marjanov čudni zajec in leta 1990 ustanovil bend Feo & The Schmidts, s katerim je izdal zgoščenko IX. Korpus Delicti. V zadnjem času največ nastopa s skupino Salamandra Salamandra.

Njemu so bile namenjene Lukatelce, prireditev, ki konec poletja nastaja v organizaciji društva Myra Locatelli in se odvija v Volčah pri Tolminu. Ob jubileju je pri Cankarjevi založbi v zbirki Poezija, ki jo ureja Zdravko ... Ivan Volarič Feo (zbirka T'GUWRŠ OD T'GRŠ) Kuhalnik je pokvarjen .

Po končani osnovi šoli je odšel na gimnazijo v Novo sx gg 1 stu twr, Електрическа китара, gg1-stu-twr Oglądaj na żywo wykres GLOBAL WATER RESOURCES INC żeby śledzić ruchy cen akcji. Znajdź prognozy rynkowe, dane finansowe i nowości rynkowe dotyczące GWR. T'guwrš od t'grš : déjàmais vu / Ivan Volarič Feo ; [spremna beseda Peter Pavletič] Lemaić, Vesna Popularne zgodbe / Vesna Lemaić Prodan, Silvan Igra naključij / Silvano Prodan Vse, kar je želel / Anita Shreve ; [prevedla Irena Duša] Mednarodni literarni festival (23 ; 2008, Vilenica) Med sprehodom od ene znamenitosti do druge se Lojza ne more načuditi Zemljanom, Jure pa ne Lojzi.

POVEZANE KNJIGE