Privlačnost

Privlačnost - Sarah Waters | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah Waters
DIMENZIJA
6,19 MB
IME DATOTEKE
Privlačnost.pdf
ISBN
1150919732817

OPIS

Drugi roman slovite angleške avtorice Sarah Waters, rojene 1966 v Neylandu, Pembrokeshire, tako kot še dva njena romana obravnava tematiko viktorijanske Anglije 19. stoletja. Avtoričino zanimanje in navdih zanjo izhajata iz njenega ukvarjanja z doktorsko disertacijo o lezbični in gejevski zgodovinski književnosti od 19. stoletja do danes. Nekoliko temačnejše delo od ostalih je bilo objavljeno maja 1999, večkrat nagrajeno in celo prirejeno za scenarij filma, katerega premiera se je zgodila junija 2008 na LGBT filmskem festivalu v San Franciscu. Pripoveduje zgodbo o srečevanju med Margaret Prior, žensko iz zgornjega srednjega razreda, ki po neuspelem poskusu samomora v ženskem zaporu Millbank v Londonu obiskuje zaradi prevare priprto spiritistko, Selino Dawes.

"O usodni povezanosti ljudi in živali govorijo Partljičeve novele v tej knjigi. O usodi, ki je v nas in izven nas. Magnetična privlačnost trumpizma Kako pojasniti, da je Donald Trump kljub četrt milijona smrti zaradi covida-19 na novembrskih volitvah prejel 11 milijonov glasov več kakor pred štirimi leti? Privlačnost praznine je edinstvena in posebej dragocena Jančarjeva knjiga.

junij 2020 21.00 ... Potem ko je ameriška igralka Cara Delevingne razkrila, da sama sebe označuje kot panseksualko, so se ponovno razvneli pogovori, kaj to sploh je.Cara je za Variety povedala, da ne mara etiket in da se le redko spolno opredeli, zato ji je še najbljižje ta oznaka, saj čuti spolno, čustveno in duhovno privlačnost do ljudi, ne glede na spol ali spolno identiteto. Audi A1 Sportback je idealen sopotnik za urbani način življenja. Drugo generacijo uspešnega kompaktnega vozila zaznamuje njen markanten, mišičast design z ikonografskimi značilnostmi iz sveta rallyja. Privlačnost med spoloma.

POVEZANE KNJIGE