Potujem

Potujem - Craig Doyle | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Craig Doyle
DIMENZIJA
8,72 MB
IME DATOTEKE
Potujem.pdf
ISBN
8697905240513

OPIS

Kipeča knjiga z živimi podobami in stvarnimi nasveti nas bo popeljala na pot že, če jo bomo samo listali: križarimo med Galapaškim otočjem in onemimo pred veličastnimi Viktorijinimi slapovi, prehodimo najbolj slikovite poti v pokrajini Cinque Terre ali se podajmo na rafting po Soči, morda pa si odpočijemo oči in duha na s palmami obdanih belih peščenih plažah Malezije ... S knjigo Potujem se bomo podali na 130 najlepših in najzanimivejših krajev sveta, in to ob najprimernejšem času.Popotniški cilji so razdeljeni po mesecih, tako da bomo zlahka našli letnemu času najprimernejše popotne cilje, in po počitniških tematikah, glede na to, kaj je tisto, kar vas vleče na pot: je to kar sama narava s svojimi čudesi; nas mikajo nepozabna potovanja; iščemo najboljši kraj za družinske počitnice; si želimo razkošnega in romantičnega oddiha; se zares spočijemo samo na aktivnih počitnicah; ali pa so festivali in kultura tisto, kar nam izpolni potovanje?

This information might be about you, your preferences or your... Potujem sam - Single Flora and Paris. Pop.

Slovenija. Potujem sam to edino znam kljubujem starosti ker bojda je V njej najtežje biti sam bo že. Spet sneži ne paše MI saj z bogom nisem več na TI zaprašen ostajam V... Privacy Preference Center.

POVEZANE KNJIGE