Nežnost volkov

Nežnost volkov - Stef Penney | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stef Penney
DIMENZIJA
3,32 MB
IME DATOTEKE
Nežnost volkov.pdf
ISBN
5026077827975

OPIS

Leto 1867. Kanada. Ko začne zima pritiskati na osamljeno naselbino Dove River, se junakinja romana odkradena potovanje svojega življenja.V bližini je bil kruto umorjen moški, njen sedemnajstletni sin pa je izginil neznano kam. Dogodek je razburkal prebivalce, odprle so se stare rane in zamere. Nekateri si prizadevajo zločin razplesti, drugi bi ga radi zgolj izkoristili v svoj prid.Ko se pojavi skrivnostni lovec indijanskega rodu William Parker, ki ga takoj osumijo umora, začuti gospa Ross upanje, da bi ji lahko prav on kaj povedal o njenem pobeglem sinu.Junakinja, ki ji v zakonu škriplje in jo grize slaba vest, da se ni izkazala kot mati, se odloči oditi s Parkerjem po sinovih sledeh, da bi dokazala njegovo nedolžnost. Kmalu se za njima odpravijo še drugi. Pot jih vodi globoko v kanadsko divjino, skozi zasnežene gozdove in tundro, ki vzbujajo grozo in občudovanje.Stef Penney se je rodila in odrasla v Edinburgu. Po diplomi iz filozofije in teologije se je posvetila filmski umetnosti in nadaljevala študij na Akademiji za umetnost. Napisala je scenarija za dva filma in ju tudi posnela. Je zadržane narave in ne mara nastopanja v javnosti.Nežnost volkov je njen prvenec, s katerim si je prislužila odlične kritike in nagrade.

Romani tialikozar 3 € Knjige Prodajam 12 skoraj novih knjig (romani in kakšne pravljice za otroke). 1 knjiga = od 3€ dalje ... An epic historical novel from the author of the Costa-winning The Tenderness of Wolves,...

Uredniki leposlovja so napovedali štiri vrhunce, za pokušino je že izšel roman Tisoč veličastnih sonc Khaleda Hosseinija, avtorja uspešnice Tek za ... Naslov: Nežnost volkov. - 2008 Število izposoj: 789 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika o Stef PENNEY: Nežnost volkov o Max Allan COLLINS: CSI na kraju zločina - mesto greha o Paul SUSSMAN: Kambizova uganka o Esteban MARIN, Andreu Caranza: Gaudijev ključ o Javiar SIERRA: • Skrivnostna večerja • Gospa v modrem… o Stephen KING: Mobi o Andrej POGORELEC, Hudič v rajski knjižnici o Arthur DOYLE: Spomini Sherlocka Novoizdane knjige. Stef Penney: Nežnost volkov Deset kratkih vdihov je izjemna knjiga o izgubi, paniki, brezupu, begu, ljubezni, prijateljstvu.

POVEZANE KNJIGE