Moč neuspeha

Moč neuspeha - Charles C. Manz | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Charles C. Manz
DIMENZIJA
3,78 MB
IME DATOTEKE
Moč neuspeha.pdf
ISBN
5839460941871

OPIS

Ima prekratka krila in njen trup nima aerodinamične oblike. Dr. Piero Ferrucci, razkriva skrivnost srečnega življenja: bodite prijazni.

Potrebujemo kratek načrt, ki ga pogosto preletimo, da nas spomni kaj nam je pomembno in kaj je tisto, kar je vedno na prvem mestu. Moč neuspeha navdihuje in svetuje, kako neuspeh lahko pripelje do temeljev dolgoročnega uspeha. Manz s primeri iz vsakdanjega življenja dokazuje, da so preizkušnje samo prikrite priložnosti, da neuspeh lahko samo vzpodbudi pozitivne spremembe, da oveire prečistijo vaše sposobnosti za ustvarjalno obvladovanje in da je sprejemanje neuspeha ključ do uspeha. V knjigi Kako sem se povzdignil iz neuspeha do uspeha v prodaji boste našli poučne primere in postopne smernice, kako razviti stil, duh in tehnike prvovrstnega prodajalca.

POVEZANE KNJIGE