Ko še nismo bili Slovenci in Slovenke

Ko še nismo bili Slovenci in Slovenke - Gorazd Makarovič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gorazd Makarovič
DIMENZIJA
7,50 MB
IME DATOTEKE
Ko še nismo bili Slovenci in Slovenke.pdf
ISBN
4954086418469

OPIS

Ni treba biti ravno aktivna feministka, da opaziš, kako Slovenci (pa ne samo oni) najraje zbijajo šale na račun svojih grdih in neumnih (bržčas izmišljenih) žena, bog jim požegnaj! Gorazd Makarovič, Ko še nismo bili Slovenci in Slovenke. Novoveške etnične identitete pred slovensko narodno zavestjo ....

Pri 21-letih je začela ustvarjati vsebine na spletu pod imenom InbedwithKlara, kjer so znani in manj znani Slovenci delili svoje osebne zgodbe med fotografiranjem v postelji.Projekt, ki je takrat prerasel svoje okvirje, je zaključila in se podala na nove, neznane poti. "Nismo se zavedali, da ustvarjamo zgodovino. V svojih prizadevanjih smo bili naivni.

POVEZANE KNJIGE