Eric Clapton

Eric Clapton - Eric Clapton | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eric Clapton
DIMENZIJA
3,5 MB
IME DATOTEKE
Eric Clapton.pdf
ISBN
6779514407425

OPIS

Biografije in avtobiografije pevcev počasi dobivajo mesto tudi v slovenščini, saj lahko v domačem jeziku beremo vsaj o najbolj znanih. Tako je pred tremi leti izšla avtobiografija Boba Dylana, predvsem filmsko navdahnjeno pa je biografiral Elvisa Presleyja, Johnnyja Casha ter nato letos še Beatlese Matej Kranjc, ki je Dylana tudi prevedel. Sedaj je kmalu po izvirnem izidu izšla avtobiografija Erica Claptona, enega velikih pop glasbenikov dvajsetega stoletja, ki mu ustvarjalna moč tudi v tretjem tisočletju še ni začela pešati. Od odraščanja na angleškem podeželju, kjer ni nikoli poznal svojega očeta, do zavrtosti v spolnosti, navdihov za svoje najbolj prepoznavne bluesovske skladbe in nekajletnega uživanja drog, za katerega je izgledalo, da se iz njega ne bo nikoli več izvlekel, pa do sinove smrti nas Clapton v svojem neposrednem slogu vodi skozi najpomembnejša obdobja svojega življenja in jih vseskozi glasbeno obarva. Ne glede na dramatične spremembe v glasbeni industriji pa je Clapton prepričan, da bo glasba vedno našla pot do nas, »s poslom, politiko, vero in vsem drugim sranjem ali brez tega«.

He is the only three-time inductee to the Rock and Roll Hall of Fame: once as a solo artist and separately as a member of the Yardbirds and of Cream.Clapton has been referred to as one of the most important and influential guitarists of all time. The Official YouTube Channel for Eric Clapton. This autumn, Eric Clapton is coming to the big screen for a very special event in cinemas across the globe: Eric Clapton: Live at the Royal Albert ... Življenje in delo.

21 March 1920, d. 1985), a 24-year-old Canadian soldier stationed in England during World War II.

POVEZANE KNJIGE