Bachovo cvetno zdravljenje

Bachovo cvetno zdravljenje - Gorazd Gavez | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gorazd Gavez
DIMENZIJA
3,95 MB
IME DATOTEKE
Bachovo cvetno zdravljenje.pdf
ISBN
1967538108865

OPIS

Ker se v esencah skriva duhovno bistvo rastline in ne njena kemična sestava, jih lahko jemljemo v kombinaciji z ostalimi zdravili, primerne so tako za nosečnice, otroke, živali in celo rastline. Bachovo terapijo je razvil v začetku 20. stoletja.

BACHOVE KAPLJICE: - delujejo z informacijo iz esence cveta, ki se prenaša po vodi - delujejo na naše čustveno stanje in ga pomagajo harmonizirati - bachovi cvetovi so nestrupeni, nimajo stranskih učinkov in so zelo preprosti Zdaj Bachovo cvetno zdravljenje predstavlja slovenskemu bralcu in ga skuša spodbuditi, da bo segel po teh blagih, a izjemno učinkovitih pripravkih. Založba Vale-Novak, 2008 Mehka vezava, 83 strani Mere: 14,5 x 20 cm ISBN: 978-961-259-014-7.

POVEZANE KNJIGE