Zlata beležnica

Zlata beležnica - Doris Lessing | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Doris Lessing
DIMENZIJA
3,56 MB
IME DATOTEKE
Zlata beležnica.pdf
ISBN
9838869287573

OPIS

Švedska akademija je omenjeni roman razglasila za "pionirsko delo", ki " spada med prgišče knjig, ki so oblikovale pogled na odnos med moškim in žensko v 20. stoletju ". V starosti 94 let je umrla Doris Lessing, dobitnica Nobelove nagrade za književnost leta 2007.

To pomeni, da od izkustva življenja, dejanskosti in sveta prehaja v metakomentar o pogojih in možnostih fikcije oziroma refleksijo o njeni naravi in nalogah. Toda hkrati je to tudi monumentalen prikaz disociacije subjekta in ... Digital library of University of Maribor: diploma theses, master of science theses and doctoral theses of the University of Maribor »Vedno sem rada brala dobro napisane romane in biografije o posebnih ženskah.

POVEZANE KNJIGE