Dragi Zaza

Dragi Zaza - Christina Kilbourne | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christina Kilbourne
DIMENZIJA
6,91 MB
IME DATOTEKE
Dragi Zaza.pdf
ISBN
6071546213993

OPIS

Saskia se veseli poletnih počitnic, ki jih bo preživela pri teti in stricu – predvsem zaradi bratranca Simona. A videti je, da je z njim nekaj narobe –odkar je dobil novo posteljo, ima ponoči hude more, v katerih ga obiskuje čudno bitje, ki se zdi Simonu poosebljenje čistega zla. Starša ga tolažita, da so sanje pač sanje, a ko se more kar nočejo nehati, se v zgodbo vmeša stara gospa, ki je na svetu že precej dalje, kot si kdor koli izmed njih sploh lahko predstavlja. Avtor je večkrat nagrajeni irski pisatelj. 

LJUDSKE PRAVLJICE. Hudičeva volna (priredila Anja Štefan) Hvaležni medved : Koroška pripovedka.

Kovačič, Lojze: NAJMOČNEJŠI FANTEK NA SVETU/MOŽIČEK MED DIMNIKI/ZGOD E IZ MESTA RIČ-RAČ 2. Štampe-Žmavc, ina: MU MEHKOŠAPEK/ POPRAVLJALNI A IGRAČ Pozdravljeni dragi prijatelji! Posvojitveni center Zaza, je " half way place"/ začasni dom za kuzke, rešene s cest v republiki Srbiji.

POVEZANE KNJIGE