Zdravje je naša odločitev

Zdravje je naša odločitev - Mojca Koman, Marija Merljak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mojca Koman, Marija Merljak
DIMENZIJA
9,30 MB
IME DATOTEKE
Zdravje je naša odločitev.pdf
ISBN
6084274809713

OPIS

Naše zdravje je v največji meri odvisno od nas samih, zanj se je potrebno odločiti. Knjiga Zdravje je naša odločitev je vodniko ohranjanju zdravja oz. ravnovesja v našem organizmu. Vsebuje predstavitev hranil in živil, zdravo pripravo hrane, praktičen opis prehranjevanja v določenih življenjskih obdobjih,izčrpen opis preventivne in zdravilne prehrane pri različnih zdravstvenih težavah. Predstavi vam več kot 60 namigov z barvnimi slikami za enostavno in zdravo pripravljene obroke. Vsebuje tudi preglednice vitaminov, mineralov in živil.

V bogati jeseni ima svetovalka lahko delo. "Zdaj... Janez Poklukar je prejšnji teden kot kandidat za zdravstvenega ministra že uspešno prestal zaslišanje pred parlamentarnim odborom za zdravstvo, danes je šel še skozi državnozborsko sito.

Da je bolezen v zgodnjem odkritju skoraj ozdravljiva, vse nadaljnje faze pa že neozdravljiva bolezen, kajti zasevki se že pojavljajo na drugih organih telesa. pozdravljeni! Kupila sem to knjigo( Merljak,Koman) in v njej prebrala, da so sadje in zelenjava, ki niso povsem zdravi, ampak se jih je lotila že gniloba ali plesen zelo škodljivi in, da je treba sadež zavreči v celoti in se ga ne sme obrezati in uporabiti, ker se je to ražširilo po celotnem sa… Zdravje in zdrava prehrana sta tesno povezani, česar se pogosto zavemo šele takrat, ko zbolimo. Zdravje je naša odločitev in naša odgovornost! Zavestno se odločimo, da bo naš stil življenja zdrav in v sozvočju z naravo.

POVEZANE KNJIGE