Poletje s Klovnom

Poletje s Klovnom - Nina Kokelj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Kokelj
DIMENZIJA
7,89 MB
IME DATOTEKE
Poletje s Klovnom.pdf
ISBN
9076715616463

OPIS

Njene knjige so prevedene v angleščino ... Poletje s klovnom (Študentska založba, 2009) Kratka proza Za odrasle. Sviloprejka : povest o izgubljenem svetu (Študentska založba, 2002) Slamnata dežela : arhetipski fragmenti enega življenja pod Edinim soncem (Goga, 2010) Piši mi, ko ti bo najlepše (Litera, 2015) Za otroke Odlomek iz romana Poletje s klovnom (Beletrina, 2009): Bile so tri Morske Ciganke, ki so z ladjo potovale na jug in se ustavljale v pristaniščih.

Ilustracije: Maja Babič Košir Spremna beseda: Karmen Klavžar ... Poletje s klovnom je ljubezenski roman, ki opisuje »eno poletje dolgo«, čez vse življenje ... Poletje s klovnom je ljubezenski roman, ki opisuje eno poletje dolgo, čez vse življenje razmreženo ljubezensko razmerje med umetnikoma, slikarko Beso in klovnom Shamranom; je obenem roman o otrpli samoti, roman, ki obračunava tudi z vprašanjem življenjskega poslanstva. Browse the world's largest eBookstore and start reading today on the web, tablet, phone, or ereader. Go to Google Play Now » Poletje s klovnom: ljubezenski roman.

POVEZANE KNJIGE