Onkraj

Onkraj - Gabrielle Zevin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gabrielle Zevin
DIMENZIJA
11,8 MB
IME DATOTEKE
Onkraj.pdf
ISBN
1718575215731

OPIS

Iz vsebine:Draga dr. Fujiyamova, najbrž že veste, da sem mrtva. To pomeni, da se ne bom udeležila letošnjega deželnega sejma znanosti, kar je zame in najbrž tudi za vas hudo razočaranje. Preden sem umrla, sem pri delu s tistimi deževniki dosegla že velik napredek. Pri vaših urah sem resnično uživala in še vedno jim sledim od tam, kjer pač živim, kjer se zdaj nahajam. Seciranje prašiča je bilo zelo zanimivo in mislila sem že, da bi morda poskusila. Žal pa tu ni nobenih mrtvih prašičev, ki bi jih lahko secirala. Tu ni tako slabo. Vreme je večinoma lepo. Živim pri babici Betty, ki je stara, čeprav je videti mlada (Dolga zgodba.). Razočarana sem bila, da vas ni bilo na pogrebu, saj ste bili celo osnovno in srednjo šolo moja najljubša učiteljica. Saj ne, da bi vam zamerila ali kakor koli, dr. F :).Vaša Elizabeth Marie Hall, 5. Semester biologijeKaj se zgodi, ko umreš? Kam greš in kaj počenjaš tam? Nagrajeni prvenec ameriške pisateljice Gabrielle Zevin se teh vprašanj dotika s tankočutno in mestoma humorno noto skozi zgodbo petnajstletne Liz, ki je izgubila življenje v prometni nesreči.

Le nekaj minut, preden je vrh politike - vabilo sta zavrnila Marjan Šarec in Luka Mesec - sedel za isto mizo, je ... Onkraj Meže 9, Onkraj Meže 2392 Mežica Shrani. ŠTRIKER ALEŠ .

To je glas, kakor so bili glasovi, preden smo imeli imena za stvari, je pesnica in prevajalka Veronika Dintinjana zapisala na zavihek izbora Onkraj noči, leta 2011 izdanega v zbirki Nova lirika pri Mladinski knjigi. Po potovanju z ladjo prispe v kraj z imenom Onkraj, kjer je življenje podobno tistemu na Zemlji, vendar je tudi zelo drugačno. Ljudje tu z leti ne postajajo starejši, kar se ji kot tipični najstnici seveda zdi grozno, ampak postajajo vedno mlajši, dokler se kot dojenčki znova ne vrnejo na Zemljo.

POVEZANE KNJIGE