Bi se gnetli na tej metli?

Bi se gnetli na tej metli? - Julia Donaldson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Donaldson
DIMENZIJA
4,39 MB
IME DATOTEKE
Bi se gnetli na tej metli?.pdf
ISBN
9646092546111

OPIS

Mačka miži in mirno prede, /čarovnica se pači, kot da se ji blede. Poleg filma Bi se gnetli na tej metli dobite še topli napitek in krof, oboje že vključeno v ceno vstopnice. Brezplačen ogled filma za čarovnice in vse vrste živali, ki priletijo v kino z metlo (število brezplačnih vstopnic je omejeno).

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Tako smo ob prednostni nalogi » Bi se gnetli na tej metli ?« sodelovali ob: pravljičnih dopoldnevih (enkrat mesečno timsko sodelovanje ); glasbenem toboganu, kot glasbena srečanja enkrat mesečno na vhodu; glasbenih minutkah, ki so potekale enkrat tedensko, kjer smo skupaj prepevali pesmice; grafomotoriki ² Štirje letni časi²; Bi se gnetli na tej metli? je mojstrsko prevedel Milan Dekleva. Njegove rime imajo glavno vlogo tudi v dramatizaciji predstave.

POVEZANE KNJIGE