V divjini

V divjini - Jon Krakauer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jon Krakauer
DIMENZIJA
8,72 MB
IME DATOTEKE
V divjini.pdf
ISBN
9834605072658

OPIS

Starši se moramo zavedati, da je prihodnost današnjih otrok in prihajajočih generacij odvisna od naših zdajšnjih korakov in prevzgoje nas samih. Preživetje v divjini Pogumni 70-letnik je moral priznati premoč divjini #video. V oddaji Preživetje v divjini je meje svoje vzdržljivosti tokrat preizkušal najstarejši tekmovalec do zdaj. Nedavno je pri nas na DVD-ju izšel film V divjini, ekranizacija istoimenske neliterarne uspešnice, tako rekoč hkrati z njim pa smo dobili tudi slovenski prevod knjige, inteligentno zastavljene in dramaturško spretno zapisane biografije idealističnega študenta Chrisa McCandlessa, ki se po koncu študija odloči za popotniško odisejado. Preživetje v divjini.

Med njimi se spletejo pristne družinske vezi. Resnična pustolovščina Preživetje v divjini bo na Planet TV prvič na sporedu danes zvečer. Sodelujoče v oddaji Preživetje v divjini bo na preizkušnjo pripravljal Brane T.

POVEZANE KNJIGE