Izjemni otroci

Izjemni otroci - Stanley I. Greenspan | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stanley I. Greenspan
DIMENZIJA
3,48 MB
IME DATOTEKE
Izjemni otroci.pdf
ISBN
2688139207776

OPIS

A bil je tudi humanist in ... Dobrodošli pri predmetu, kje boste ugotovili, kako izjemni otroci in mladostniki nas obkrožajo …, kako zelo mačehovski odnos imamo do njih in kako ne znamo videti ter spodbujati njihovih potencialov. Otroci so neverjetno strpno čakali na poziv medicinske sestre za vstop v ambulanto. Vsi otroci so s seboj pripeljali svoje ljubljenčke in samo sanja se vam lahko, kakšne težave so imeli.

Lahko pa povem, da se stiske povečujejo ob otrocih, ki se borijo s kakšno ... dvojno izjemni otroci pa pogosto dosegajo rezultate eno ali dve točki pod spodnjo mejo identifikacije nadarjenosti, kar pomeni, da je višina IQ le eno ali dve točki pod spodnjo mejo 120. To se dogaja zaradi vpliva šibkih področij.

POVEZANE KNJIGE