Hrbtna stran psihoanalize

Hrbtna stran psihoanalize - Jacques Lacan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jacques Lacan
DIMENZIJA
7,81 MB
IME DATOTEKE
Hrbtna stran psihoanalize.pdf
ISBN
8582387594977

OPIS

Michel Foucault, Histoire de la sexualit ... nujno obrnjena stran od analitika. Sproščen položaj omogoča analizantu možnost poglobitve v svoja doživetja, ter popustitev zavor zaupanja.

Izraz psihoanaliza se prvič pojavi leta 1896 v Freudovem besedilu Etiologija nevroz.Njen začetek je povezan z delom Josefa Breuerja in Jean-Martina Charchota.Freud je v proučevanju histerije odkril nezavedno, kar je postavil kot temeljni analitični koncept. Psihoanalitična metoda izhaja iz razmerja med psihoanalitikom, ki posluša analizantov govor in analizantom, ki je obrnjen ... Sigmund Freud, kot utemeljitelj psihoanalize (kot začetek psihoanalize se navaja letnica 1897), je začel drugače gledati na človeka in na njegove psihične procese.

POVEZANE KNJIGE