Divja pravica

Divja pravica - Phillip Margolin | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Phillip Margolin
DIMENZIJA
7,53 MB
IME DATOTEKE
Divja pravica.pdf
ISBN
7929876621404

OPIS

Dr. Vincent Cardoni je obtožen gnusnih umorov, je pa tudi odličen kirurg, ki pa ima z nasiljem in mamili zaznamovano preteklost. Njegov zagovornik Frank Jaffe je najboljši odvetnik za kazensko pravo, ki skupaj s hćerko Amando pripravi obrambo za obtoženca. Cardonija sicer rešita pred zaporom, a Amanda je prepričana, da je kriv. Presenetljivo in srhljivo zgodbo je napisal Phillip Margolin in z mojstrsko pripovedjo navduši bralca z zgodbo o maščevanju in zadoščenju, ki nas pritegne z magnetno močjo in popelje v psihološko igro negotovosti. Za ta roman so poznavalci zatrdili, da ima vse, kar naj bi imela odlična zgodba. Skrivne zarote, mojstrski jezik, izvrstno predstavljeni značaji. In Phillip Margolin je eden tistih bistroumnih in dobrih piscev zgodb, ki nas prikuje v naslonjač, iz katerega ne vstanemo, dokler zgodbe ne preberemo do konca.Phillip Margolin je magister državne uprave in diplomant Pravne univerze v New Yorku, ki jo je končal medtem, ko je poučeval na osnovni šoli v južnem Bronxu. Od 1972-1996 je imel svojo pisarno in se je specializiral kot zagovornik kaznivih dejanj. Med približno 30-imi, obtoženimi zaradi umora, je bilo med njimi tudi nekaj takih, ki jim je grozila smrtna kazen.Bil je prvi odvetnik v Oregonu, ki je uporabil Sindrom pretepene žene pri zagovoru žene, ki je ubila moža.Je avtor, ki dobiva pohvale tako od kolegov pisateljev, kot tudi od bralcev, ki ga redno postavljajo na vrh najboljših pisateljev suspenza.Če poznate Johna Grishama, potem morate spoznati tudi Phillipa Margolina. Margolin je mojster suspenza, kjer imajo glavno vlogo odvetniki, ki razkrivajo takšne in drugačne zarote. Je avtor, ki bo brez dvoma našel svoj prostor med bralci, ki jim je všeč način pisanja Grishama, a z veseljem sežejo po svežem avtorju z novimi zapleti.Na srečo bralcev je od leta 1996 njegova edina zaposlitev pisanje. Vsi njegovi romani so bili uspešnice na lestvici New York Timesa. Njegova prva knjiga, Heartstone, je bila nominirana za najboljši prvenec leta 1978. Po njegovi drugi knjigi, The Last Innocent Man, je HBO posnel film. Gone, But Not Forgotten je bila prevedena v 25 jezikov in po njej je bila leta 2004 posneta TV serija.

Predvsem je pravica do odločanja o zdravljenju otroka v rokah staršev in če bi se že morali spraševati o tem, ali je ta ... Divja semena OKAPI podpirajo metabolizem in so obogatena z naravnimi olji. 500 g mešanice divjih semen zadostuje za 10 dni do 3 tedne.

Cena: že od 2 kosa za samo € 19,99. Vsebina: 60 kaps.

POVEZANE KNJIGE