Absurdistan

Absurdistan - Gary Shteyngart | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gary Shteyngart
DIMENZIJA
6,15 MB
IME DATOTEKE
Absurdistan.pdf
ISBN
5827969590713

OPIS

Miša Vainberg ima veliko skupnega z Oblomovom, nedejavnim junakom ruske literature iz 19. stoletja, in hkrati s super junaki ameriškega stripa. Njegovo življenje se vrti okrog hrane, ki jo zahteva njegovo obilno telo, ljubezni do črne punce iz geta in Dr. Levina, ki za svoje nedorečene nasvete prejme 350 $ na uro.Za njegovo materialno udobje poskrbi oče, saj je na 1238. mestu med najbogatejšimi Rusi. Zapleten je v kriminalno podzemlje doma ter v tujini in po njegovi nasilni smrti mora Miša na dolgo potovanje od Amerike do Kavkaza, od nebotičnikov na Manhattnu do pokrajine naftnih stolpov. Spozna, zakaj v malem judovskem naselju na drugem koncu velike dežele častijo njegovega očeta, in se zaplete v nenavadne pustolovščine, ob katerih se sooča s številnimi vprašanji globalnega sveta, v katerem živimo.Rusko-ameriški pisatelj Gary Shteyngart se je rodil leta 1972 v Leningradu, pri sedmih letih pa se je s starši odselil v Združene države Amerike in zdaj živi v New Yorku.2003 je izšel Priročnik ruske debitantke, prvenec, ki je vzbudil veliko pozornosti pri kritikih ter požel uspeh pri bralcih.Absurdistan, Shteyngartov drugi roman, se je povzpel na lestvice najbolj uspešnih knjig leta 2006. Bralce in kritike je pritegnil s spretno obravnavo sodobnih tem, obilno zabeljeno s črnim humorjem v slogu zgodnjega Woodyja Allena.

Oziroma, drugače povedano, le pri nas se lahko uresničujejo nadrealistični absurdi, ki se jih v nespečni noči ali pa na osemurnih nedeljskih ... Absurdistan has more than a little bit of magic at its heart; it's a tale of love and perseverance, gently winking at its happy viewers. April 9, 2009 | Rating: 3.5/4 Moira MacDonald ... Bei den "Songs an einem Sommerabend" 2014Mit Jo Barnikel, Jens Fischer und Severin TrogbacherVÖ auf dem Album "Wut und Zärtlichkeit" 2011This video is for e... Absurdistan.

mestu najbogatejših Rusov, živi v popolnem »comfort zone«. Oče v začetku romana umre nasilne smrti in Miša se je prisiljen premakniti iz udobja, v katerem plačuje še svojega prijatelja (ki mu ves čas daje neuporabne nasve. In this gentle fable,'Absurdistan',the story takes place in the fictional village of Absurdistan,somewhere in a part of Russia that seems to have been forgotten by time (it's not supposed to be listed on any map),but still exists,none the less.

POVEZANE KNJIGE