22 zakonov zdravja in vitalnosti

22 zakonov zdravja in vitalnosti - Greg Anderson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Greg Anderson
DIMENZIJA
4,93 MB
IME DATOTEKE
22 zakonov zdravja in vitalnosti.pdf
ISBN
1989179535187

OPIS

Avtor knjige velja za eno največjih avtoritet na področju varovanja in krepitve zdravja v Ameriki. Je ustanovni predsednik in izvršni direktor Ameriške fundacije za zdravljenje raka, ki je leta 2007 na izboru za nagrado \"Best in America\" prejela najvišjo nagrado. Knjigo je napisal na osnovi lastne izkušnje in izkušenj več kot 16.000 ljudi. Navajamo njegove besede iz knjige: \"V tej knjigi so zbrane več kot desetletne izkušnje ljudi, ki so temeljito izboljšali kakovost svojega zdravja in življenja. Zbrane so v niz temeljnih zakonov, ki so odločilni za doseganje človekovega celovitega zdravja - na telesnem, čustvenem, duhovnem in socialnem področju. Moje življenje temelji na teh zakonih že od leta 1984, ko so mi zdravniki odkrili pljučnega raka in mi povedali, da mi je preostal še en mesec življenja. Tradicionalna medicina mi ni mogla več pomagati. Ti zakoni pa so me s praga smrti vrnili v življenje. V desetletju, ki je sledilo, sem se posvetil njihovemu raziskovanju in učenju. Odprite se z vsem bitjem za te zakone, spoznajte jih, nato pa jih uresničujte. So resnični vodniki za življenje, ki podpirajo vaše zdravilne moči.\"

COBISS.SI-ID 237860864; ANDREASEN, Nancy C.: The creating brain : the neuroscience of genius / Nancy C. Andreasen. Knjiga "22 zakona zdravlja i vitalnosti" U knjizi, autor Greg Anderson predstavlja 22 od najvažnijih pristupa koje koristimo za aktiviranje vlastitih, ali neiskorištenih izvora ljekovite moći, za poboljšanje, jačanje našeg zdravlja i podizanje vitalnosti. Zakon o varnosti in zdravju pri delu.

66/13); Smernice za opredelitev izdelkov, ki lahko hkrati sodijo v opredelitev zdravila in izdelka, ki je predmet drugih predpisov za uporabo pri ljudeh (JAZMP) istopis, veljaven na dan: 22.1.2018 - veljavnost/uporaba: od 3.12.2011 Povezava do dokumenta na portalu IUS-INFO I. SPLO `NE DOLO BE 1.

POVEZANE KNJIGE