Zlati dež ali Kaj hoče moški

Zlati dež ali Kaj hoče moški - Luka Novak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luka Novak
DIMENZIJA
9,46 MB
IME DATOTEKE
Zlati dež ali Kaj hoče moški.pdf
ISBN
6255424860937

OPIS

Prvi roman Luke Novaka nas ponese od Provanse preko Ljubljane in Tuebingena do Caracasa. Ves svet je oder tega romana. So Dohtar, Orada, Gradbenik in Profesorica zgolj igralci? Kdo je skrivnostna in privlačna sestra Karolina? Kaj hoče moški, kakšnega spola je prihodnost, kaj imajo z vsem skupaj opraviti anglosaški borzni špekulanti in kakšno usodo si zasluži Latinska Amerika? Kako je zlati dež povezan z brezmadežnim spočetjem in verskimi specialci? In zakaj so se vse niti stkale v Ljubljani? \"Nekakšna mešanica Seksa v mestu in Da Vincijeve šifre,\" so dahnili prvi bralci, ki so prebrali rokopis Zlatega dežja. Pozabili so dodati: \"Z elementi etike osvoboditve.\" Iskanje nove duhovnosti in ljubezni še nikoli ni bilo tako napeto. Multižanrski roman v e(ro)tičnih dogodivščinah Dohtarja, Orade, Gradbenika in Profesorice samoumevno prepleta slikarstvo, glasbo, brande, kulinariko in filozofijo ter svet ne samo razlaga, temveč ga spreminja. Če nimate časa za filozofijo, če so vam bondijade preplehke in politične študije pretežke, vendar vas zanima prihodnost tega sveta, potem boste ta roman prebrali v eni noči - ki je ne boste nikoli pozabili.

Andrej Lutman, 3. program Radia Slovenija - ARS Čez eklekticizem ga ni.

Iskanje nove duhovnosti in ljubezni še nikoli ni bilo tako napeto. Multižanrski roman samoumevno prepleta slikarstvo, glasbo, brande, kulinariko in filozofijo ter svet ne samo razlaga, temveč ga spreminja.

POVEZANE KNJIGE