Skozi skener temačno

Skozi skener temačno - Philip K. Dick | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Philip K. Dick
DIMENZIJA
12,89 MB
IME DATOTEKE
Skozi skener temačno.pdf
ISBN
7225779498307

OPIS

Leto: Avtor je morda skrit mož iz podtalja, ki kot skozi skener temačno »reproducira vsakdanja barbarstva«, a njegov jezik vselej do potankosti izriše linije tega barbarstva in ga prevede v ostrino in zgoščenost izreke. Pri tem mu vselej uspe ostati konkreten, direkten, ne da bi zapadel v izpeto moraliziranje iz občih mest ali morda celo v božjastno, ogenj in žveplo bljuvajočo kritiko človeškega in družbenega stanja. Konkretno me zanima skener EPSON Perfection 4490 Photo (260 EUR), ki premore tehnologijo Digital ICE...

Svetovna festivalska uspešnica pripoveduje zgodbo o vernici, ki se odloča o datumu poroke. Obstaja samo ena težava - nima kandidata za soproga.

POVEZANE KNJIGE