Dobro se imamo

Dobro se imamo - Arno Geiger | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Arno Geiger
DIMENZIJA
4,1 MB
IME DATOTEKE
Dobro se imamo.pdf
ISBN
9503223354831

OPIS

Avstrijski pisatelj Arno Geiger si je z romanom Es geht uns gut leta 2005 kot prvi prislužil prestižno nagrado za roman leta, napisan v nemškem jeziku. Es geht uns gut je družinska kronika, saga takorekoč, ki zajame šestdeset let avstrijske zgodovine. Protagonist romana Philipp Erlach ni nikoli razmišljal, kaj naj bi pomenilo, da nas mrtvi preživijo. Ko pa podeduje vilo svoje stare mame v dunajskem predmestju, podeduje z njo tudi zgodbo: ljubezensko, smrtno, vsakodnevno zgodbo o nemočeh in nesporazumih. Arno Geiger skozi družinsko sago pripoveduje zgodbo tragičnega in komičnega stoletja in dokazuje, da tradicionalni žanri niso preživeti, če jim seveda znamo dati nove poudarke.

Sicer živiva dobro, a počasi razmišljam, da bi se odklopila od njega. Imava krog skupnih prijateljev, znancev, in me mori, kaj bo, ko bom sama brez njega.

Sam Albert Einstein je nekoč izjavil: »Lažje je razbiti atom kot predsodke.« In tako se zdi, da je bil avtor knjige pred še posebej težavno ... S partnerjem se že leta ne razumeva več kot par, a sva ostala skupaj zaradi otrok. Imava odprto razmerje in skupne aktivnosti.

POVEZANE KNJIGE