Dekameron v toplicah

Dekameron v toplicah - Fay Weldon | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Fay Weldon
DIMENZIJA
8,30 MB
IME DATOTEKE
Dekameron v toplicah.pdf
ISBN
2094513150382

OPIS

Dekameron enaindvajsetega stoletja se piše v luksuznih toplicah: deset dni, deset uspešnih sodobnih žensk, ki se naključno srečajo med božičnimi prazniki. Nikoli prej se niso videle. Zakaj niso med prazniki doma? So pobegnile pred svetom? Jim bodo botoks in aromaterapije povrnile smisel življenja? Deset dni poležavajo v džakuziju, pijejo šampanjec, jedo dovoljeni kaviar in prepovedano čokolado ter pripovedujejo zgodbe o svojem življenju, osupljive in škandalozne. Je to njihova najboljša terapija za telo in duha? Zbrana je vsa ženska vrsta:Vojna poročevalka, zmedena v vlogi negotove ljubice. Trofejna žena, ki se je pravkar vrnila iz grškega zapora in hlepi po preobrazbi. Možganska kirurginja s svojo zgodbo o dvojčicah in lažni identiteti. Sodnica, ki je bila nekoč moški – ali res samo ona/on ve, kateri spol je pri seksu bolj potešen? Manikerka iz Liverpoola, še devica – le zakaj potrebuje telesno stražarko? Mačeha s svojo poučno izkušnjo – ko je zgodba o Pepelki obrnjena na glavo in je prava žrtev mačeha. V vsaki od njih je delček nas.Fay Weldon je ena najbolj cenjenih in priljubljenih sodobnih angleških pisateljic. Je avtorica več kot 20 romanov, piše pa tudi za gledališče in televizijo. Živi v Dorsetu na vetrovnem griču. Ima štiri sinove, tri pastorke in šest vnukov. Za svoje literarno delo je prejela več uglednih nagrad.

Ste že slišali tistega o Platonu..... „Dekameron" je zbirka od sto novela, a nastala je u 14. veku.

Zakaj niso med prazniki doma? So pobegnile pred svetom? Jim bodo botoks in aromaterapije povrnile smisel življenja? Dekameron v toplicah; Fay Weldon. Dekameron v toplicah.

POVEZANE KNJIGE