Zapuščina

Zapuščina - Srećko Kecman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Srećko Kecman
DIMENZIJA
10,72 MB
IME DATOTEKE
Zapuščina.pdf
ISBN
4017068364315

OPIS

Stal je ob truplu nekdanjega SS generala, v roki je držal pismo za enega najvišjih funkcionarjev najmočnejše tajne službe na svetu in pogled mu je slonel na pravem malem bogastvu, razprostrtem na mizi pred njim. General je bil po vsej verjetnosti vojni zločinec, direktor tajne službe njegov nesojeni zaščitnik, zaklad pa skoraj zagotovo ukraden žrtvam nemške okupacije. Kaj se bo zgodilo z njim, Jacobom Sassoonom, če v tej igri naslednje poteze ne bo pravilno in natančno odigral, si ni upal niti pomisliti.

Takšen upnik ima status stranke v postopku in lahko zahteva plačilo svojih terjatev samo iz zapuščinskega premoženja. Članki z oznako zapuščina. prvi mesec samo 1 eur.

Hvala in lp, Renato. Gustav Tönnies, ustanovitelj ene izmed najbolj podjetnih rodbin na Slovenskem v 19. stoletju, je bil zelo uspešen poslovnež, saj je dodobra izkoristil možnosti, ki jih je ponudil razmah velikih infrastrukturnih projektov v drugi polovici 19.

POVEZANE KNJIGE