Strasti

Strasti - Rosa Montero | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Montero
DIMENZIJA
3,22 MB
IME DATOTEKE
Strasti.pdf
ISBN
2739778148701

OPIS

Strasti so izbor daljših besedil o ljubezni znanih osebnosti. Znana španska pisateljica Rosa Montero jih je objavljala v letih 1997 in 1998 v prilogi časnika El País.Pripovedi razkrivajo velike in nenavadne, bolestne in ganljive obraze ljubezni znanih osebnosti, kot so Kleopatra in Mark Antonij, Rimbaud in Verlaine, Sissi in Franc Jožef, Jeanne Hébuterne in Amedeo Modigliani.Rosa Montero je poglobljenemu raziskovalnemu delu dodala subtilno razumevanje človeške duše in razdvojenosti ljubezenske strasti med pogubo in predajo. Iz življenj umetnikov, kraljev, plemičev ali osvajalcev je v Strasteh ustvarila prave male mojstrovine, v katerih se skozi veristične podrobnosti izrisujejo poteze zgodovinskih obdobij.

Gaber se vrača domov, Katja, Brane in Piksi razčiščujejo svoje probleme, Mirza vztrajno išče novo zaposlitev, Penzl pa spoznava vse bridkosti redne zaposlitve. Zgodba TV-nadaljevanke ... Strasti, TV nadaljevanka, 1.

Oglejte si na TViN Nadaljevanka / Drama, 37. del, Slovenija Slovenska nadaljevanka o družini Car, njenih vzponih, padcih in dramatičnih ljubeznih.

POVEZANE KNJIGE