Sredozemska kuhinja

Sredozemska kuhinja Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,48 MB
IME DATOTEKE
Sredozemska kuhinja.pdf
ISBN
2307229946090

OPIS

Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas navdihnejo čutoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah. Recepti so razdečljeni na naslednja poglavja. Juhe in začetne jedi, Solate in zelenjava, Testenine in riž, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso ter Sladice. Prav svak racept je zasnovan na svežih sestavinah, ki jih dobimo v vseh večjih sredozemskih državah. Recepti vsebujejo besedilo, ki nas po korakih vodi skozi pripravo jedi, in slike, ki kažejo različne stopnje kuharskega postopka.

Želimo ustvarjati kakovostne vsebine, ... Sredozemska kuhinja. čudovite jedi iz južne Evrope (50 praktičnih kartic z recepti) 19,99 ... Ljubljana , Osrednjeslovenska - Podarim lepo ohranjeno knjigo Sredozemska kuhinja.Podarim lepo ohranjeno knjigo Sredozemska kuhinja.

Preberite več > Sredozemska kuhinja - pica, testenine, solate in druge okusne jedi Sredozemska kuhinja. Cena: 9,90€ ...

POVEZANE KNJIGE