Po pogrebu

Po pogrebu - Agatha Christie | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agatha Christie
DIMENZIJA
12,87 MB
IME DATOTEKE
Po pogrebu.pdf
ISBN
2972423552590

OPIS

Premožna gospa Arundell, ki je obdana s številnimi sorodniki, se nekega dne ponesreči in pade po stopnicah. Menda se je spotaknila ob igračko svojega psa. Malo pozneje gospa Arundell umre (na videz naravne smrti), a le malo pred smrtjo je spremenila oporoko in napisala pismo Herculu Poirotu, v katerem je razkrila, da ji strežejo po življenju… Poirot pismo prejme prepozno, a se znajde v elementu: pred težko rešljivo zagonetko umora in številnimi sorodniki, med katerimi bi vsakdo utegnil imeti motiv za umor.

Do nje je upravičena samska oseba, ki poskrbi za pogreb in ima dohodke, ki so nižji od 606 evrov, ali družinski član umrlega, ki je ... Božinović o mjerama na Bandićevom pogrebu: 'To je po meni odgovoran pristup' ... Po mortalitetu, ukupna kumulativna stopa na milijun stanovnika je 1361,1 što nas stavlja na 19.

A spomin bo nate večno živ, ko smo s tabo srečni bili. Po pogrebu je bila še sv. maša v njegov spomin.

POVEZANE KNJIGE