Odvetnik v lincolnu

Odvetnik v lincolnu - Michael Connelly | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Connelly
DIMENZIJA
9,62 MB
IME DATOTEKE
Odvetnik v lincolnu.pdf
ISBN
7919770830031

OPIS

Mickey Haller, odvetnik v lincolnu, posle ureja kar z zadnjega sedeža svojega avtomobila. Brani stranke z dna družbene lestvice, preprodajalce drog, prostitutke, morilce, zato ni čudno, da ga zaničujejo policisti, tožilci in celo nekatere njegove stranke. Ko aretirajo bogatega mladeniča z Beverly Hillsa, ker naj bi brutalno pretepel neko prostitutko, se Hallerju zdi, da bo ta proces hiter in da ga bo v sodni dvorani obvladal brez težav. In tokrat je stranka morda res nedolžna.Kmalu pa nekdo umori njegovega preiskovalca in Haller ugotovi, da ga je iskanje nedolžnosti pripeljalo v nevaren položaj. Zdaj mora uporabiti vse svoje sposobnosti, da bi ukanil sistem, v katerega ne verjame več, in dosegel pravico.Connelly z Odvetnikom v lincolnu dokazuje, da je pravi mojster besede ne glede na temo, ki se je loti. Zgodba se odvija bliskovito, odnos med obtožencem in njegovim odvetnikom je oster in nepopustljiv. Dogajanje v sodni dvorani je napeto, še bolj pa so napete spletke, podkupovanja in grožnje v ozadju.MICHAEL CONNELLY je eden najbolj priljubljenih avtorjev kriminalnih romanov na svetu. Njegova dela so prevedena v 35 jezikov. Je dobitnik številnih pomembnih literarnih nagrad v ZDA in drugih državah. Pri založbi Učila so izšli romani: Lov na kovanec, Izgubljena svetloba, Ožine, Mesto kosti in Pozabljeni glasovi.Najprej je bil novinar, za svoje novinarsko delo je bil nominiran za Pulitzerjevo nagrado. Odvetnik v lincolnu je njegov prvi roman o odvetnikih in podkupljivem sodnem sistemu.

zagovornik v kazenskem postopku, odvetnik v pravdi, odvetnik v zapuščinskem postopku, ...), sestava pogodb (npr. pogodba o preživljanju, pogodba o nakupu nepremičnine, pregled pogodbe ...) svetovanje in zastopanje glede pravic v delovnem pravu, priprava odškodninske tožbe in svetovanje glede odškodnine, pravna ... V Lincolnu se dochovaly tři starobylé kostely.

Upamo, da vam bo kateri izmed predlogov všeč in da lahko tako vsaj delno nadomestimo brskanje med policami. ...

POVEZANE KNJIGE