Katarina, mala balerina

Katarina, mala balerina - Patrick Modiano | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick Modiano
DIMENZIJA
11,7 MB
IME DATOTEKE
Katarina, mala balerina.pdf
ISBN
3135251456881

OPIS

Read 103 reviews from the world's largest community for readers. This charming book will delight any child — or adult — who ... Katarina srečno živi s svojim očetom in skupaj preživita mnogo veselih uric.

Pesmi žanrsko opredeljujeta kot socialni pop, saj gre za pop skladbe s hudomušnimi besedili, ki jih navdihuje vsakdanje življenje. Katarina, mala balerina Patrick Modiano, francoski pisatelj in dobitnik Nobelove nagrade za književnost leta 2014 je spisal tudi čudovito mladinsko delo z naslovom Katarina, mala balerina. V knjigi, ki je v slovenskem prevodu izšla leta 2007, spoznamo balerino Katarino, ki ... V slovenščino so prevedena tri njegova dela, Villa triste (Vila bolest) v prevodu Vitala Klabusa, Catherine Certitude (Katarina, mala balerina) s Sempéjevimi ilustracijami v prevodu Nadje Dobnik in Ulica Boutiques obscures v mojem prevodu.

POVEZANE KNJIGE