Jogijska kuharica

Jogijska kuharica - Swami Saradananda | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Swami Saradananda
DIMENZIJA
3,35 MB
IME DATOTEKE
Jogijska kuharica.pdf
ISBN
3141445049326

OPIS

Zdrava jogijska prehrana je zaradi Jogijske kuharice zdaj dostopna prav vsakemu. To je prva mednarodna knjiga o jogijski kuhinji. Recepti so sestavljeni iz živil, ki jih je mogoče dobiti tudi pri nas v običajnih trgovinah ali trgovinah z zdravo prehrano.Jogijski nauki zagovarjajo vegetarijansko prehrano s posebnim poudarkom na živilih, ki prinašajo mir telesu, umu in duhu. Receptom zlahka sledimo.Uporabljamo čista, zdrava živila, ki povečujejo vitalnost, energijo, zdravje in veselje do življenja. Knjiga ponuja nasvete o osnovnih sestavinah in priporoča, kaj lahko jemo skupaj in kaj je bolje jesti posebej.Jogijska kuharica je inspirativna, privlačna in praktična. Je klasični vodnik za zdravo in zdravilno prehrano.Prva mednarodna bogato opremljena knjiga o jogijski kuhinjiHrana z vsega sveta, primerna za zajtrk, kosilo in večerjo.Jedi brez pšenice in nasveti za vegane.Veliko fotografij jedi, posnetih posebej za to knjigo.

8. 2009 | Prehrana in joga O Kuharica.si - kuharski knjigi na spletu; Kontakt; Latest News Brez glutena Polpeti s čičerikino moko.

Veliko fotografij jedi, posnetih posebej za to knjigo. Jogijska kuharica vegetarijanska prehrana za telo in duha; recepti iz Šivanandovih jogijskih vedantskih centrov Swami Saradananda skoraj 300 izbranih receptov Didakta, Radovljica 2007 uredila Jana Babšek 158 strani trda vezava; 205 x 255 x 14 mm Vsebina Jogijski začetek dneva Jušne samskare Čudovita žita JOGIJSKA KUHARICA VEGETARIJANSKA PREHRANA Kupim omenjeno knjigo. Knjiga more biti v dobrem stanju. Opis izdelka.

POVEZANE KNJIGE