Vragolije porednega dekleta

Vragolije porednega dekleta - Mario Vargas Llosa | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mario Vargas Llosa
DIMENZIJA
10,68 MB
IME DATOTEKE
Vragolije porednega dekleta.pdf
ISBN
5891068477616

OPIS

Zgodba romana je pretkana z brezpogojno ljubeznijo, podobno kot tisto iz časa kolere. II VRAGOLIJE POREDNEGA DEKLETA Knjiga je lepo ohranjena cena je 5€+poštnina Možno je II VRAGOLIJE POREDNEGA DEKLETA ŽEPNA KNJIGA Knjiga je lepo ohranjena cena je 3€+poštnina Možno je Izživite svoje najbolj skrite fantazije in brez zadržkov povejte kaj si želite. Kdor jezika špara, seksa strada.

Žal se izteče zelo slabo. Prvi njegovi romani so se dogajali v Latinski Ameriki, pozneje tudi drugod. Vseeno samo štirje od njegovih številnih romanov niso povezani z njegovo domovino, Perujem, med drugim novejši La Fiesta del chivo (Kozlovo slavje) , El Paraiso en la otra esquina (Raj je drugje) in v slovenščino prevedene Vragolije porednega dekleta . Na vodilnem slovenskem portalu za erotične avanture Urgenca.com so za letošnje poletje pripravili posebno presenečenje - BREZPLAČNO UPORABO za dekleta do 31.8.2017! Na vodilnem slovenskem portalu za erotične avanture Urgenca.com so za letošnje poletje pripravili posebno presenečenje in vsem solo dekletom vse do 31.8.2017 omogočajo ... Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

POVEZANE KNJIGE