Popolni idiot

Popolni idiot - Tommy Jaud | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tommy Jaud
DIMENZIJA
9,76 MB
IME DATOTEKE
Popolni idiot.pdf
ISBN
4737818743977

OPIS

Niso vsi moški idioti.Nekateri so popolni idioti.Tommy Jaud je rojen 1970. Popolni idiot je njegov prvi roman. Pred svojim prvim izletom v svet zabavne literature je delal za televizijo in sodeloval pri uspešnih oddajah, kot so Harald Schmidt Show in Freitag Nacht News. Veliko zaslug ima Jaud tudi za uspeh oddaje Wochenshow in oddaje Anke Engelkes Ladykracher. Za film Popolni idiot, posnet po njegovem romanu, je sam napisal scenarij in pri produkciji poskrbel za to, da je Simon Peters res ostal \\'\\'njegov\\'\\' popolni idiot. V filmu je tudi sam odigral majhno vlogo.Že s svojim prvencem je Tommy Jaud pokazal, kaj zna. S humorjem, na šaljiv način in v hitrem tempu nam s pomočjo glavnega junaka pripoveduje o domnevnem trpljenju samskih ljudi. Jaud piše nezapleteno in zabavno, a vseeno ostaja na primernem nivoju in ne izgublja niti pripovedi. Nasprotno: kljub temu, da ob branju od smeha točimo solze, bomo roman presenetljivo hitro prebrali.

Frelih, Tibor Hrs Pandur, Katja Perat ... nikoli popolni.

Srebra se je veselila Kitajka, brona pa še ena Američanka. ... Ko je študent zapustil profesorjev kabinet je odprl indeks in videl, da mu je profesor v indeks zapisal: "Popolni idiot!" Študent je ponovno vstopil v profesorjev kabinet in rekel: "Oprostite, v indeks ste mi pozabili vpisati oceno, podpisali ste se pa že!" Obračanje. Ko je študent pred kabinetom odprl indeks je notri pisalo: „popolni idiot!" Študent se je vrnil k profesorju in mu rekel: »A lahko prosim dobim oceno? Podpisali pa ste se že.« Daj bedak, previrantek mali, bolnik, popolni idiot, ti definitivno potrebuješ psihiatra.

POVEZANE KNJIGE