Neškropljene limone

Neškropljene limone - Miha Pintarič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miha Pintarič
DIMENZIJA
6,84 MB
IME DATOTEKE
Neškropljene limone.pdf
ISBN
6016337382352

OPIS

»Miha Pintarič je lahkoten, čeprav ne zmeraj lahek pisec. Za mnoga izmed njegovih besedil se zdi, da so, v dobrem pomenu besede, stranski produkt jezikovne igre. Obenem pa bodo najbrž tudi manj občutljivi bralci Neškropljenih limon opazili, da jih je napisal človek, ki včasih resno premišljuje. Še več: napisal jih je človek, ki ima nekaj trdnih prepričanj. Pri teh prepričanjih vztraja, pa ne kljub svoji igrivosti, ampak v svoji igrivosti. Protislovje je tu zgolj navidezno. Vztrajnost, po domače trma, je bistveni del sleherne igre, še posebej tiste najbolj avtentične, otroške. In po drugi strani: odločitev za igranje z jezikom je zavezujoča, je že sama po sebi prepričanje.«Spremna beseda Katarina Marinčič

Niso skladiščene; Obrane zrele; Niso obdelane s plini za zorjenje; Neškropljene; NASVET ZA UPORABO: Da ohranijo barvo in svež videz, limone pogosto obdelajo z difenilom, etilenskim plinom, ki ohrani lupine rumene in sveže na pogled.Če boste uporabili tudi limonino lupino, potem izberite neobdelane oziroma nepovoskane sadeže. - lupinica 1 neškropljene limone - 170 g sladkorja - 250 ml mleka - žlica sode bikarbone - 30 g ovsenih kosmičev (drobnih) - 270 g moke - črno grozdje. Priprava.

Počasi segrevamo, da se ves sladkor stopi. Občasno premešamo.

POVEZANE KNJIGE