Na robu

Na robu - Danny MacAskill | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Danny MacAskill
DIMENZIJA
7,36 MB
IME DATOTEKE
Na robu.pdf
ISBN
6727686583383

OPIS

Danny MacAskil živi na robu. Z viralnimi YouTube posnetki z naslovi The Ridge, Cascadia in Imaginate je postal legenda. Sekvence njegovih trikov na strehah, v zapuščenih predelih mest in drugod parajo živce, njegovo življenje pa je polno vznemirjenja, krvavitev in milijonov spletnih zadetkov. Vsekakor pa mu uspeh ni padel v naročje. Vsak nov trik spremljajo dvom stres in »kaj če« vprašanja. Zanesti se mora na domišljijo, neustrašnost, prelomne kolesarske tehnike in smisel za dobre kadre. Celo življenje zasleduje ekstreme in nekako je še vedno v enem kosu, da o tem piše knjige. V knjigi Danny deli z nami spomine na anarhično otroštvo na Isle of Skye in zgodnje dni trial gorskega kolesarjenja, nas popelje s seboj na treninge in snemanja video posnetkov ter deli nikdar objavljene skice trikov iz osebne beležke. Pridružite se mu na neverjetni vožnji skozi knjigo. Ne pozabite na čelado!

Zupančič, Zoran Kodela Če vam kuga ni dovolj, lahko posežete po robu. Sliši se zapleteno, a pojasnilo je povsem enostavno v povezavi s Fordovimi terenskimi avti.

Vaša košarica je prazna Danny MacAskill: Na robu. facebook; twitter; Dannyjevo življenje je polno razburljivih doživetij, krvavih padcev in milijonov ogledov na spletu.

POVEZANE KNJIGE