Klub dobrih dejanj

Klub dobrih dejanj - Susan Smith Nash | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Smith Nash
DIMENZIJA
9,87 MB
IME DATOTEKE
Klub dobrih dejanj.pdf
ISBN
7307992982662

OPIS

Kithie je petnajstletna hči davno pozabljene otroške zvezdnice, ki pa jo še vedno tu in tam nadlegujejo zalezovalci. Poleg tega je tudi polsestra desetletnega Gusa, katerega oče skrivnostno izgine. Ne samo to, tudi njen oče preneha pošiljati kratice ...Predvsem pa je Kithie po novem predsednica šolskega Kluba dobrih dejanj - in to po kazni! Še dobro, da se klubu pridruži tudi postaven šestnajstletni Mattland ...To je prvi najstniški roman te ameriške avtorice, obenem pa tudi prvi naslov v novi knjižni zbirki za najstnike Modra pomaranča. Klub dobrih dejanj bo oživel tudi v resničnosti, saj skupaj z avtorico pripravljajo zabavno-izobraževalno spletno stran, ki jo bodo sooblikovali slovenski in ameriški najstniki.

Ključne besede: Susan Smith Nash, mladinske knjige, mladinski romani, najstniki, otroške zvezdnice, skrivnostno izginotje, dobra dejanja. Polite and enthusiastic students after an assembly to honor the winner of the essay contest for Klub Dobrih Dejanj. Slovenian schools offer English instruction to their students, and many students practice their skills through reading, watching films and television, and interacting via the Internet (virtual worlds, instant message, chat and discussion boards, social networking). Knjige.club - Info Centar Korisnika online .

Njena nekdaj slavna mama se še vedno otepa odgovornosti, za povrh pa jo zalezuje z njenim najstniškim likom obsedeni neznanec. Klub dobrih dejanj bo oživel tudi v resničnosti, saj skupaj z avtorico pripravljamo zabavno-izobraževalno spletno stran, ki jo bodo sooblikovali slovenski in ameriški najstniki. Ključne besede: Susan Smith Nash, mladinske knjige, mladinski romani, najstniki, otroške zvezdnice, skrivnostno izginotje, dobra dejanja. Polite and enthusiastic students after an assembly to honor the winner of the essay contest for Klub Dobrih Dejanj.

POVEZANE KNJIGE