Pristava škrjančkov

Pristava škrjančkov - Antonia Arslan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Antonia Arslan
DIMENZIJA
7,10 MB
IME DATOTEKE
Pristava škrjančkov.pdf
ISBN
9679292465947

OPIS

Priprave na srečanje dveh vej družine Arslanian v Anatoliji leta 1915 se namesto v slavje obrnejo v grozo, ko Turčija v svoji nameri, da iztrebi armensko manjšino, pomori vse moške, ki so se zatekli na pristavo. Za ženske se prične mučna odisejada na poti vse do Sirije, utrudljivi pohodi, zaporniška taborišča, poniževanje in izsiljevanje.

Zoya Prizad: Trpek okus kakijev 10. Serdar Özkan: Ko življenje zasije 11.

Poezija Erike Vouk Vodniški odsek Vodniki PD Komenda Aktivnosti vodniškega odseka Športno-plezalni odsek Markacijski odsek Markacisti PD Komenda Aktivnosti markacistov Zadnja objava založbe Mansarda je roman Antonie Arslan, ki je izšel v slovenščini z imenom »Pristava škrjančkov« in govori o armenskem genocidu. Na vaših fotografijah so tudi posnetki iz Slovenije.

POVEZANE KNJIGE