O mlinarju, ki je za knjigo mlin prodal

O mlinarju, ki je za knjigo mlin prodal - Mojiceja Podgoršek | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mojiceja Podgoršek
DIMENZIJA
9,12 MB
IME DATOTEKE
O mlinarju, ki je za knjigo mlin prodal.pdf
ISBN
7726118314441

OPIS

10. 2019 smo prebrali knjigo Mojiceje Podgoršek z naslovom O mlinarju, ki je za knjigo mlin prodal.Pogovarjali smo se o tem, kateri državni praznik praznujemo 31.10., kateri pomemben mož je bil omenjen v zgodbi in kaj je pomembnega naredil.

Napišejo nekaj praznikov, ki jih praznujemo v Sloveniji. Prvošolci in drugošolci so prisluhnili ekološki pravljici, tretješolci so preko pravljice Mojiceje Podgoršek z naslovom O mlinarju, ki je za knjigo mlin prodal spoznali Primoža Trubarja in njegovo pomembno vlogo za nas Slovence. Šestošolci so v knjižnih virih iskali podatke o Hansu Christianu Andersenu ter poustvarjali ob njegovi ... Na Pohorski tržnici se bo dne 26.10.2019 od 9.00 ure naprej, kot popestritev k ponudbi tržnice, odvijal kulturni dogodek na temo Trubarjev knjižni dan.

POVEZANE KNJIGE