Moč prijaznosti

Moč prijaznosti - Piero Ferrucci | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Piero Ferrucci
DIMENZIJA
8,87 MB
IME DATOTEKE
Moč prijaznosti.pdf
ISBN
2878403746595

OPIS

Knjiga govori o temeljnih človeških vrednotah.Predgovor knjigi je napisal Dalaj Lama, kjer toplo in srčno pohvali Ferruccijevo delo. Pravi, da sta prav prijaznost in sočutje tista, ki osmišljata naše življenje.Knjiga je razdeljena na posamezna poglavja, vsako govori o eni od kvalitet, ki tvori "Prijaznost": iskrenost, toplina, odpuščanje, stik, občutek pripadnosti, zaupanje, pozornost, empatija, skromnost, potrpežljivost, velikodušnost, spoštovanje, prilagodljivost, spomin, zvestoba, hvaležnost, služenje in radost."Prijaznost je pomembna na vseh ravneh izobraževanja, saj se več naučimo v ozračju topline in pozornosti kot v ozračju brezbrižnosti in represije. Otrok vzgajan z nežnostjo, se bo bolj zdravo razvijal; učenec, ki bo deležen spoštovanja in pozornosti, bo bolje napredoval. prijaznost je nujna sestavina zdravljenja. pacienti, ki so obravnavni s sočutjem in skrbnostjo, manj trpijo in hitreje ozdravijo."

Kliknite za ... Zato ker imajo, kot mislijo, moč? Ja, in? Morda jih je samo strah, da bi nekdo stopil čisto blizu k njim in v njih zagledal praznino.

novembra), ko obeležujemo svetovni dan prijaznosti*, pričenjamo s kampanjo »Reci ne nasilju«.Z vami delimo spot »Jaz ne bom.Kaj pa ti?«, s sporočili, ki so nam jih za preprečevanje vrstniškega nasilja pomagali predstaviti dijaki in dijakinje ljubljanskih srednjih šol. http://www.medkulturnost.si/?p=8520 2021-01-04T13:01:37Z 2021-01-04T10:56:24Z. Z veseljem sporočamo, da je vzpostavljena e-učilnica z naslovom Skupaj za uspešno ... Prav tako so zelo dovzetni za izraze prijaznosti.

POVEZANE KNJIGE