Fragmenti o prišleku

Fragmenti o prišleku Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Fragmenti o prišleku.pdf
ISBN
3742615910453

OPIS

Število rezultatov iskanja: 11. Tip gradiva e-knjige (11) Jezik angleški (1) nemški (1) slovenski (10) Leto izida 2005 (2) ... No, od takrat, ko je Kovačič to zapisal, se je marsikaj spremenilo in postalo bolj jasno, a avtorjeva unikatnost, v kateri je on skoraj raje videl skoraj tujost, je imela in še ima dolgo razpolovno dobo, nič presenetljivega ni zato bila koncizna misel, ki jo je pokojni Dane Zajc namenil za spominsko knjigo o Lojzetu Kovačiču Fragmenti o ... Na prvi pogled je roman Adam in Evelyn ljubezenska zgodba o uspešnem damskem krojaču Adamu in o njeg..

Vse o gledališču, filmu in televiziji na Delo.si. Lojze Kovačič (1928-2004), po splošno sprejetem mnenju eden največjih, če ne največji slovenski prozaist, bi letos praznoval 80 let. Potem ko so v četrtek v NUK odprli njemu posvečeno razstavo, so danes na Študentski založbi predstavili Fragmente o prišleku - Spominsko knjigo Lojzeta Kovačiča avtorice Mateje Komel Snoj. Fragmenti o prišleku so zato spoj Kovačičevih odlomkov iz literarnih del, ki veljajo za izrazito avtobiografske, pričevanj, literarnih analiz in fotografskega gradiva.

POVEZANE KNJIGE