Abela

Abela - Berlie Doherty | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Berlie Doherty
DIMENZIJA
10,28 MB
IME DATOTEKE
Abela.pdf
ISBN
1732644872230

OPIS

Abela živi z babico v tradicionalni kolibi iz blata. Oče ji je že pred časom umrl za aidsom in tudi mama in sestrica sta bolni in kmalu umreta. Z njuno smrtjo se za Abelo začnejo težki časi, saj stric Thomas zlorabi njen položaj za svoj povratek v Angliji, iz katere je bil izgnan. Abela se po prihodu v Anglijo znajde v vrtincu njej nerazumljivih dejanj, ki pa jo delajo še močnejšo in odločnejšo. Rosa pa je angleško dekle, ki z mamo živi prijetno življenje. Radi se imata in ne potrebujeta nikogar drugega. Vsaj Rosi se tako zdi, dokler je mama ne preseneti z novico, da bi rada posvojila deklico. Rosa se mora nenadoma soočiti z novo prihodnostjo,za katero ne ve, kakšno usodo ji je namenila. Abela je ganljiva zgodba, ki bralca močno prevzame, saj avtorica izredno tankočutno gradi pripoved-tudi zato, ker je snov zanjo črpala iz resničnega življenja.

Z njuno smrtjo se za Abelo začnejo težki časi, saj stric Thomas zlorabi njen položaj za svoj povratek v Angliji, iz katere je bil izgnan. Your shopping cart is empty. Login / Sign up.

Order your favourite food today and have it delivered safely to your doorstep in just a few simple clicks. What is Abela? Abela is a mobile payments platform that allows you to make and receive payments. And the best thing is you don't need a bank account or to be a South African citizen..

POVEZANE KNJIGE