Razumeti svet

Razumeti svet - Odile Gandon | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Odile Gandon
DIMENZIJA
8,13 MB
IME DATOTEKE
Razumeti svet.pdf
ISBN
8040840790321

OPIS

Živimo v svetu, ki postaja čedalje bolj zapleten. Vsak najmanjši dogodek odmeva po celem svetu, pogosto na različnih področjih: v politiki, družbi, gospodarstvu ... Kako torej izluščiti bistvo vse bolj zapletenega in raznolikega dogajanja?Knjiga bralcem ponudi nekaj preprostih opornih točk, ki jim bodo omogočile bolje razumeti sodobni svet (vzroke za palestinsko-izraelski spor, posledice učinka tople grede, širjenje aidsa, koristnost pravične trgovine …) in razkrile, kateri so izzivi jutrišnjega dne: politični (skupno življenje), geopolitični (graditi mir), ekonomski in socialni (ustvariti pravičnejši svet), ekološki (ohraniti naš planet) in kulturni (okrepiti kulturne raznolikosti).Za bodoče državljane sveta.

Festival Zlata paličica. Uprizoritev Diego de Brea Mala čarovnica.

Še trenutek, da se malce uskladimo še v eni izmed sfer, katera je danes prvič povezana tudi z Nami. Tako, da, malo moramo pripeti tudi na telesno strukturo, ker je to pravzaprav drugačna frekvenca, o kateri skorajda nič kaj veliko ne opevamo ali ne ... Razumeti svet Odile Gandon: Razumeti svet: Izzivi jutrišnjega dne. Kako razumeti svet živali?, Brežice, 27.

POVEZANE KNJIGE