Princeska se pripravlja

Princeska se pripravlja - Meg Cabot | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Meg Cabot
DIMENZIJA
9,21 MB
IME DATOTEKE
Princeska se pripravlja.pdf
ISBN
8604211462631

OPIS

V novi knjigi serije Princeskin dnevnik, v kateri so doslej izšle štiri knjige, se junakinja Mia znajde v strašnem stresu: bliža se njen petnajsti rojstni dan, oče zahteva, da poletje preživi v Genoviji, noseča mati vztraja, da bo rodila doma, njen Michael pa ne more razumeti, zakaj se zdi Mii maturantski ples tako zelo pomemben. Ona pa ima že izbrano obleko, čudovito, rožnato, takšno za princeske. Ta pa zdaj visi v omari in videti je, da nikoli ne bo ugledala luči dneva. Vsem težavam navkljub postane njen edini cilj, prepričati Michaela, naj jo vendar povabi na maturantski ples.

Porod se je končal s carskim rezom, še vedno ne morem verjeti, kako se je vse zapletlo, ampak nekaj kar sem prepričana, da je ... Baby Annabell Little bi rada postala princeska. Na to se pripravlja v prikupni obleki s stopnjujočimi volančki na krilu.

Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. Več: Meg Cabot princeskin dnevnik princeska se pripravlja mv poštnino plača kupec 2008 informacija 070858004 možnost prevzema v Kopru ali Novi gorici Če vas zanima, kakšne so postelje tistih otrok, katerih starši so zanje pripravljeni odšteti tudi 15000 eur, potem si oglejte našo galerijo. Morda vas bo kakšna od predstavljenih navdušila. Meg Cabot knjige: najboljše avtorja (Avalon High, Pants on Fire, Airhead, Being Nikki, All American Girl, Ready or Not, Nenasitna, Overbite, Princeskin dnevnik, Princeska v središču pozornosti, Zaljubljena princeska, Princeska v rožnatem, Princeska na počitnicah, Princeska se pripravlja, Princeska na zabavi, Princeska Mia, Forever princess, Royal Wedding) z ocenami in opisi, ki so jih ... Ivanka Trump, hči odhajajočega predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa, namerava priti na inavguracijo novoizvoljenega ameriškega predsednika Joeja Bidna, trdijo viri, ki so blizu družini Trump.

POVEZANE KNJIGE