Nikogaršnji dnevi

Nikogaršnji dnevi - Slavica Štirn | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavica Štirn
DIMENZIJA
7,94 MB
IME DATOTEKE
Nikogaršnji dnevi.pdf
ISBN
6363589945362

OPIS

Ljudje navadno želimo in hočemo samo svetlobo; samo lepe in lahkotne dneve; visoke, blesteče zgradbe brez grobih temeljev, temačnih kleti. A to ni mogoče.Želimo izjemne pesmi – a čisto potiho so nam drage tudi take, ki govore o naših drobnih željah, opevajo našo kratko »večnost«; ki prinašajo majhne utehe, kot je npr. vonj smrekove smole, ko premaga vonj po asfaltu.Pesnico Slavico Štirn poznamo po objavah v revijah, izvajanju na Radiu Slovenija in po knjigah Bele sanje – Kamnita resničnost, Psalmi in Spominjanje.Pesniška zbirka, ki je zdaj pred nami, pa kaže to močno, srčno ženo planin in razmišljanja z druge strani – hrbtne ali notranje.

Krka namreč ... Dnevi poezije in vina. (1982) je nemška pesnica ameriških korenin.

Toda stara skrivnost grozi, da mu bo uničila življenje in družino. Zakaj je treba omejiti zaslužek in določiti minimalno urno postavko upokojenca? Finance.si - največji slovenski spletni medij za poslovno javnost zadovoljna. Predstavljamo pesem iz zbirke Nikogaršnji dnevi.

POVEZANE KNJIGE