Krik? Krak!

Krik? Krak! - Edwidge Danticat | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Edwidge Danticat
DIMENZIJA
6,37 MB
IME DATOTEKE
Krik? Krak!.pdf
ISBN
3743068749100

OPIS

Krik? Krak! je cikel zgodb, v katerih se prepletajo sanje in realnost iz življenja oseb, katerih usode so deloma povezane. »Želela sem dati slišati glas mnogih ljudi, ki sem jih poznala v mladosti,« pravi avtorica, »in to so bili večinoma revni ljudje, ki so sanjali izjemne sanje, a so se tudi soočali z osupljivimi ovirami«. Ključno vlogo v zgodbah igrajo predvsem ženske kot nosilke izročil in življenja. Avtoričino raziskovanje težavne, potlačene haitijske zgodovine in njenih odmevov v sedanjosti primerjajo z delom afroameriške nobelovke Toni Morrison.

The stories take place in Port-au-prince, Haiti ... Nous avons tous les accessoires et pièces krik krak. CONTACT.

The first story in Krik? Krak!, "Children of the Sea," alternates between the journals of two lovers separated by the political upheaval which characterizes life in Haiti. Søg på navne, telefonnumre og adresser. Krak, en smart genvej til det du søger. Explanation of the famous quotes in Krik? Krak!, including all important speeches, comments, quotations, and monologues. Krak!, a National Book Award finalist; and The Farming of Bones, an American Book Award winner.

POVEZANE KNJIGE